Ο νέος τρόπος επιτυχίας. ανάπτυξης. προόδου.


Ποιοι είμαστε

Η Infinitum ιδρύθηκε το 1991 με εξειδίκευση στις τεχνολογίες lan/wan και στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης δικτύων που ήδη είχαν αρχίσει να κατακτούν τον χώρο των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων με ταχύτατους ρυθμούς.

Η εμπλοκή της με τον χώρο των επιχειρήσεων αυτών καθόρισε σε μεγάλο βαθμό και τους άξονες της ανάπτυξης της. Ήδη ένα χρόνο αργότερα, το 1992, δραστηριοποιήθηκε στον κατασκευαστικό τομέα, υποστηρίζοντας τους πελάτες της με δικούς της υπολογιστές, ενώ από το 1993 κινείται και στον τομέα του ειδικού λογισμικού.

Η Infinitum παρακολούθησε από κοντά την επανάσταση της ενοποίησης των οπτικοακουστικών μέσων από την οποία προέκυψαν οι εφαρμογές multimedia. Το 1994 έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε κλαδική έκθεση (Computer '94) όπου παρουσίασε συστήματα επεξεργασίας κινούμενης εικόνας και λογισμικό διαχείρισης βιβλιοθήκης και δισκοθήκης.

Η πιο πρόσφατη δραστηριοποίηση της αφορά στις τεχνολογίες του internet τόσο σε επίπεδο web authoring και προγραμματισμού όσο και σε επίπεδο τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

Η Αποστολή μας:

Να είμαστε πάντοτε στο πλευρό του χρήστη!

H Φιλοσοφία μας:

Να γίνει τώρα και να γίνει σωστά!

Η Ιστορία μας