Ασφαλίστε και εξασφαλίστε τα περισσότερα
που μπορείτε από τα backups σας

Κερδίστε πολύτιμο χρόνο και προσφέρετε υπερ-πολύτιμους πόρους στον server σας, με μέγιστη ασφάλεια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΟ DD ADVANTAGE KIT

• Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του λογισμικού Data Domain Boost για την αύξηση των ταχυτήτων backup κατά 50%. (Business Value White Paper)
• Δείτε πώς το cloud και οι περίπλοκες προηγμένες τεχνολογίες επιδρούν στην ετοιμότητα της προστασίας δεδομένων (Έρευνα Vanson Bourne “Global Data Protection Index 2020”)
• Μάθετε για τη μέγιστη ασφάλεια της σειράς συσκευών Dell EMC PowerProtect DD series που λειτουργούν με το Dell EMC DataDomain Operating System (DDOS) (Technical White Paper)
• Ενημερωθείτε για τη προστασία περιουσιακών στοιχείων και δεδομένων σε οποιαδήποτε τοποθεσία (Christophe Bertrand White Paper – ESG).
• Γνωρίστε τα οικονομικά και λειτουργικά πλεονεκτήματα του Dell EMC PowerProtect Data Protection Portfolio

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να κατεβάσετε άμεσα και δωρεάν όλο το DD ADVANTAGE KIT, με όλα τα παραπάνω διαφωτιστικά έγγραφα και whitepapers!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΚΑΙ «ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ» ΤΟ DD ADVANTAGE KIT  Dell EMC PowerProtect DD by Infinitum

  Ασφαλίστε και εξασφαλίστε κορυφαίες ταχύτητες backup, κερδίζοντας χρόνο, επεκτασιμότητα και αξιοπιστία, μειώνοντας ταυτόχρονα τα κόστη.

   

  Σας φαίνεται απίθανο; Δεν είναι!

  Το Χαρτοφυλάκιο των λύσεων Dell EMC DataDomain – PowerProtect αποτελεί συνολικά τη #1 λύση προστασίας δεδομένων, σχεδιασμένη για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις και ευέλικτη εργασία σε απομακρυσμένα περιβάλλοντα.

   

  Αφαιρώντας και κερδίζοντας με το Dell EMC DataDomain

  Ο τρόπος λειτουργίας του Dell EMC DataDomain αφαιρεί προβλήματα και σας προσφέρει πλεονεκτήματα όπως:
  ● -50% μειωμένος χρόνος backup
  ● -99% μικρότερη χρήση bandwidth
  ● -40% φόρτωση του server

   

  Απλοποιημένη, ευέλικτη και αποτελεσματική προστασία δεδομένων Dell EMC PowerProtect

  Οι συσκευές Dell EMC PowerProtect της σειράς DD προσφέρουν σιγουριά στους πελάτες που θέλουν να προφυλάξουν τα κρίσιμα δεδομένα τους, με αποτελεσματική διαχείριση για φόρτους εργασίας σε περιβάλλοντα multi-cloud, ευέλικτη υλοποίηση, βέλτιστη προσαρμοστικότητα και ευρείες δυνατότητες επέκτασης, από 1 TB για δυναμικές υλοποιήσεις εικονικής διαμόρφωσης / cloud έως 1,25 PB ωφέλιμης χωρητικότητας.

   

  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ DELLEMC  DATADOMAIN ΚΑΙ POWERPROTECT ME THN ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ INFINITUM. 

  Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ

  Με έτος ίδρυσης το 1991, η Infinitum έχει συμπληρώσει 30 χρόνια τεχνογνωσίας στον τομέα των υπηρεσιών IT. Στην Infinitum προσφέρουμε κορυφαίες λύσεις και υπηρεσίες υποδομών, τηλεπικοινωνιακής δικτύωσης και λογισμικού ΙΤ, ειδικά σχεδιασμένες για τον τελικό χρήστη.
  Ο σταθερός στόχος μας είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας χωρίς προβλήματα, με προηγμένη, data-driven τεχνολογία για κάθε επιχείρηση, ώστε οι άνθρωποί της να μπορούν να επικεντρώνονται σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία.
  Διαθέτουμε την ευελιξία να προσαρμοζόμαστε στις νέες τεχνολογίες, υλοποιώντας τις πιο ωφέλιμες λύσεις έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να συμβαδίζουν με τους διαρκώς εξελισσόμενους ρυθμούς της αγοράς.